Hoe wij verpakking, verzending en milieu zien.

Oke. Wij begrijpen ook niet waarom er vaak van die grote dozen worden verzonden met meer verpakkingsmateriaal dan product. Daarom doen wij dat anders.

De meeste producten van INSTRUMENTA kunnen als brievenbusverpakking worden verstuurd.

Waarom: een pakje dat door de brievenbus past heeft weinig lucht. Dus door jouw zendingen beter en kleiner te verpakken versturen we minder lucht en verpakkingsmateriaal en dragen we bij aan een beter milieu. Ook onze doosjes zijn van gerecycled materiaal. Fijn toch?

Kan ik mijn pakket ook ophalen bij een PostNL punt?

Wij versturen voornamelijk brievenbuspakjes dus meestal is dat niet nodig. Maar het kan natuurlijk wel. Geef bij je bestelling bij bezorgopties aan dat je je pakketje wilt ophalen bij een PostNL-punt. Nadat je je bestelling hebt betaald, kun je dit de eerstvolgende werkdag vanaf 16.00 uur ophalen. Je hebt dan 7 dagen de tijd om je bestelling op te halen.

Kan ik voor de bezorging van mijn product een tijdvak kiezen?

Dat kan nog niet. Maar wist je dat de meeste pakjes van ons goed verpakt zijn en gewoon door de brievenbus passen? Nu hoef je helemaal geen rekening meer te houden met bezorging. Wel zo makkelijk.

Hoe werkt gratis bezorging?

Bij bestellingen vanaf € 50,00 wordt alles gratis thuisbezorgd. Makkelijk toch? Nu alleen nog maar bestellen toch?

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de bezorging?

Onze pakketjes worden schoon en netjes ingepakt en verzonden. Aangezien ze vaak door de brievenbus passen is er geen fysiek contact nodig. Wel zo veilig in deze tijd. Andere contactmomenten met bezorgers is voor rekening en verantwoordelijkheid van deze partners. Zij passen ook de richtlijnen van de RIVM toe.